back

Oude contracten mee verhuizen? Niet doen!

D'abord et avant tout: félicitations pour votre nouveau site. Vous avez hâte de découvrir un nouveau chapitre fantastique et vous devriez surtout l'apprécier.

Thank you for sending the request

Déplacez les anciens contrats avec vous? Ne pas!

Eerst en vooral: proficiat met je nieuwe stek. Je gaat een fantastisch nieuw hoofdstuk tegemoet en daar moet je vooral van genieten.

Er moet natuurlijk ook veel worden geregeld: lijstjes maken, dozen regelen, inpakken, de huur opzeggen… Heel doenbaar en vaak ook erg leuk, maar best wel veel tegelijk. Ons advies? Plan vooruit en voorzie genoeg tijd voor alles, anders wordt het een gehaaste bedoening.

Vergeet trouwens niet om een geschikte energieleverancier en internetprovider te zoeken voor je nieuwe adres. Dat wordt namelijk al eens vergeten.

Krijg je al hoofdpijn bij het idee? Dan is er altijd nog onze handige verhuisservice. Die zoekt (en regelt) gratis en voor niks het beste energie- en internetabonnement voor jouw situatie. Wij regelen alles van aanvraag tot aansluiting, van a tot z, zodat jij meer tijd overhoudt om de leuke dingen te regelen.

Want wij geven graag toe: nieuwe meubels kiezen en de inrichting van je nieuwe nest bepalen, is een pak leuker dan vergelijken en administratieve taken verrichten.

Wij regelen alles

Zelfs na de verhuis blijven wij druk aan de slag voor jou. De prijzen op de aanbiedersmarkt zijn constant in beweging, waardoor regelmatig wel ergens te voordeel te rapen valt. Doordat wij actief de markt volgen en elke dag van de meest recente tarieven op de hoogte zijn, weten we perfect wanneer jouw contracten toe zijn aan vernieuwing.

Jouw voordeel? Niet alleen meer centen, maar ook meer tijd voor leuke dingen. Wij volgen op de achtergrond jouw contracten op voor energie, telefonie, internet en televisie. Op basis van je verbruik en persoonlijke situatie, komen we altijd met de voordeligste formule op de proppen. Graag gedaan!

Zorgeloos verhuizen?

We steken graag de handen uit de mouwen. Bel ons op het nummer 011/37.38.00 of vul het formulier hiernaast in en wij bellen terug op een gepast moment.

[customer_info_form]

Pouvons-nous utiliser vos informations pour vous montrer des annonces publicitaires intéressantes ?
Nos partenaires collectent des informations et utilisent des cookies pour personnaliser et mesurer les publicités.
Voir comment nos partenaires et nous collectons et utilisons les données.
D'accord